Biopharma Plasma Дніпро сумісно з MonoBank: відтепер донори плазми зможуть отримувати грошову компенсацію на банківську карту

Biopharma Plasma Дніпро запустила спільний пілотний проект з MonoBank. Відтепер власники карт банку зможуть отримати грошову компенсацію за донацію в безготівковому розрахунку протягом декількох секунд, що значно заощадить час і спростить виплату. Про це розповіла керівник центру Biopharma Plasma Дніпро Ірина Кільчинська.

Biopharma Plasma Дніпро сумісно з MonoBank: відтепер донори плазми зможуть отримувати грошову компенсацію на банківську карту
«Дана ініціатива була запроваджена за численними проханнями наших донорів. Відтепер ті, у кого є банківські карти MonoBank за декілька секунд будуть отримувати компенсацію на свою картку. Є донори, які сьогодні вже скористалися цією послугою. Крім цього, найближчим часом в плазмацентрі будуть видаватися банківські карти тим донормам, які захочуть отримувати виплати в безготівковому розрахунку. Це зручно і не займає багато часу. Не потрібно стояти в черзі, грошову компенсацію можна буде отримати протягом 2-3 секунд. Дніпро перший запускає цей пілотний проект серед плазмацентрів України», - розповіла вона.


Ірина Кільчинська додала, що дана ініціатива була запроваджена за численними проханнями донорів.


«Я працюю в MonoBank, займаюся різними проектами. Сьогодні приїхав в Біофарма, оскільки ми запускаємо новий спільний проект. Раніше донори отримували компенсацію готівкою, а з сьогоднішнього дня, власники карт банку можуть це зробити в безготівковому розрахунку. Протягом декількох секунд гроші надходять на карту. Це швидше, зручніше і дуже круто», - додав представник MonoBank Владислав.

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00 щодня, крім неділі.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36





Темы: